Vodstvo tvrtke

nikolina-cv
Nikolina Vukojević Maglica
Nikolina Vukojević-Maglica, direktor

Nikolina Vukojević-Maglica je zakonska zastupnica i izvršna direktorica tvrtke, odgovorna za cjelokupno upravljanje poslovanjem, formalne dogovore s klijentima, širenje poslovanja na nova tržišta, organizaciju tvrtke i zapošljavanje te aktivno sudjeluje u operativnim procesima.

Nikolina je nakon završetka pravnog fakulteta u Frankfurtu započela karijeru na području ljudskih potencijala u Deutsche Bank. Nakon toga je radila nekoliko godina kao savjetnica u raznim njemačkim tvrtkama koje pružaju usluge savjetovanja o restrukturiranju tvrtki i pravno savjetovanje.

Nakon preseljenja u Zagreb, 2005. godine, nastavila je raditi kao savjetnica a potom i kao zastupnik njemačkih i austrijskih tvrtki vezano uz poslovanje tvrtki, razvoj ljudskih potencijala, ulaganje u razvojne projekte i preustroj organizacija. Zadnjih nekoliko godina je radila na izvršnim funkcijama u inozemnim tvrtkama čija osnovna djelatnost je posredovanje u zapošljavanju.

S obzirom na njezino međunarodno iskustvo, težište njezina rada je povezivanje inozemnih tvrtki i investicija s hrvatskim ali i regionalnim tržištima. U svom pristupu, pored klasičnog poslovnog umrežavanja, poseban naglasak stavlja na usklađivanje kulturoloških elemenata suradnje.

Kao dio svog stručnog usavršavanja prošla je edukaciju transakcijske analize te edukaciju za stručno vođenje (coaching). Nikolina pored materinskih jezika, njemačkog i hrvatskog, govori i engleski.