O tvrtki

Tvrtka REVIVISCO d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Republika Hrvatska, je osnovana 2009. godine u cilju pružanja usluga savjetovanja u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem. Tijekom godina tvrtka je širila mrežu svojih poslovnih kontakata i vanjskih suradnika te danas ostvaruje određeni oblik poslovne suradnje u gotovo svakoj državi na području Europe ali i u značajnom broju država na drugim kontinentima.

Pružanje usluga na području ciljane potrage za kandidatima na vodećim pozicijama (Executive Search/Headhunting), odabira i procjene zaposlenika (Streamline Search/Search&Selection), analize postojećeg sustava upravljanja ljudskim potencijalima, pružanje rješenja za veću učinkovitost i stručno osposobljavanje zaposlenika (HR Consulting & Audit; HR Development) ali i spajanje ideja ili proizvođača određenih dobara s potencijalnim investitorima odnosno kupcima, samo su neke od aktivnosti koje čine široku paletu usluga koje vam tvrtka može ponuditi kao pojedinačne usluge ali i kao jedan sveobuhvatni paket usluga sastavljen od elemenata koje vi birate.

Sektori gospodarstva s kojima ostvarujemo kontinuiranu suradnju su farmaceutska industrija i zdravstvo, informacijske tehnologije i telekomunikacije, graditeljstvo i poslovanje s nekretninama, autoindustrija, turizam, bankarstvo, prehrambena industrija, modna industrija te tijela državne uprave i agencije, no surađujemo i s drugim sektorima, ovisno o potrebama tržišta.